About

December 11, 2010

About Us - Sweet Hijab (SweetHijab.com)

About Us - Sweet Hijab (SweetHijab.com)

Sweet Hijab beroperasi dari rumah di Subang Jaya, Selangor. Takde kedai, takde warehouse, takde showroom semua. Plainly running from home.

Walaupun kat rumah je, kami komited menjual tudung dan shawl yang amat berkualiti.  Kami memang cerewet bila memilih barang untuk dijual kat customer.

So, “Kecerewetan kami, keuntungan anda!”. ^_^

Macam mana nak contact?

Oh, senang je. Anda boleh contact kami di hello@sweethijab.com atau melalui page Contacts.

Macam mana nak beli?

Oh, yang tu lagi senang. Pegi je kat kedai online kami di http://shop.sweethijab.com. Kalau nak tau lebih lanjut, boleh baca page How to Order?.

Telefon ada?

Kami prefer email, sebab senang nak tracking. Tapi boleh SMS jugak kat +6017-2500785.

Ada testimonial?

Ada. Boleh check kat page Testimonial. Ada yang puji, ada yang kutuk (eh, kutuk belum ada lagi.. ^_^).

Oklah, tu je la setakat  ni. Kalau nak tau lebih lanjut pasal kitorang, boleh la email ye. ^_^