Borong

December 11, 2010

Borong (SweetHijab.com)

Borong (SweetHijab.com)

TERKINI: Oleh kerana demand yang terlalu tinggi, kami menghentikan sementara penjualan borong buat masa ini. Ia hanya untuk existing customer. Sila lawati page ini pada masa yang lain untuk mengetahui status terkini. Kalau nak bertanyakan sesuatu, boleh hantarkan ke email kami, hello@sweethijab.com atau melalui page Contacts.

Kenapa kami tawarkan harga borong?
Samada anda mahu beli borong atau wholesale untuk diri sendiri, atau nak jual balik, kami bersedia menawarkan harga borong yang murah. Produk dijamin berkualiti. Sambil2 tu, anda boleh tambah duit poket. Boleh baca post kami, 3 cara jual tudung di Internet.

Sweet Hijab bukan ada kilang pun, bukannya company besar. Macam mana boleh bagi harga borong?
Walaupun company kecik, kami ada hubungan yang sangat baik dengan supplier. Bila baik dengan supplier, dan kami beli jugak dgn kuantiti yang banyak, mestilah dapat murah. Then, anda pun boleh dapat tempiasnya.

Siapa yang beli borong dengan Sweet Hijab?
Ramai yang sudah berjaya. Nak kata kaya tu tak la. Tapi bolehlah, ada jugak duit poket.

Antaranya:

  • Suka banyak tudung/shawl
    Orang yang suka beli borong, sebab nak banyak design. Especially, shawl. Shawl memang murah kalau beli banyak. Bukan untuk jual, pakai sendiri je.
  • Budak2 kolej atau universiti.
    Beli borong sebab nak tambah duit poket. Untung besar bila loan masuk.. ^_^..
  • Orang yang kerja pejabat.
    Part time je, bawak kat ofis, kawan2 pilih sendiri, lepas tu bayar.
  • Pekerja kerajaan
    Haaa… yang ni lubuk rezeki ni. Bawak la apa jenis tudung kat ofis government, confirm habis jual
  • Cikgu sekolah
    Ni pun lagi satu lubuk. Cikgu perempuan kan banyak, bawak pegi sekolah, satu hari boleh habis

Carian dari Google, Yahoo! & Bing:

  • borong hijab (84)
  • wholesale tudung (83)
  • tudung wholesale (65)
  • tudung borong dari kilang (59)
  • wholesale tudung suppliers (53)
  • wide shawl borong (49)
  • tudung wholesale distributors (45)
  • semi inner borong (37)
  • borong wide shawl (35)
  • pengeluar tudung (35)
  • wholesale tudung syria (31)
  • pemborong wide shawl (30)
  • supplier shawl borong (24)
  • wide shawl murah (23)
  • kilang tudung borong (21)
  • veil arab murah (21)
  • pemborong wide shawl murah (18)
  • semi inner murah (17)
  • pemborong semi inner (16)
  • tudong borong (16)
  • tudung syria wholesale (15)
  • pemborong tudung dari kilang (10)
  • kilang tudung (10)
  • borong wide shawl murah (10)
  • pemborong wideshawl (8)
  • wide shawl borong murah (8)
  • beli shawl borong (6)
  • supplier wide shawl murah (6)
  • borong wideshawl murah (5)
  • wideshawl borong murah (5)
  • pemborong wideshawl murah (4)
  • kilang selendang (4)
  • borong tudung murah dari kilang (4)
  • beli wideshawl borong (3)
  • kilang wide shawl (3)
  • beli tudung borong dari kilang (3)
  • pembuat wide shawl (2)
  • borong shawl di gm klang (2)
  • wideshawl borong (2)
  • wide shawl gm klang (2)