How to Order?

December 11, 2010

How to Order?

Nak kena email ke? Tak payah!

Nak kena hantar message kat Facebook ke? Tak payah!

Nak kena SMS ke? Tak payah!

Nak kena reserve dulu ke? Tak payah!

………Semuanya tak payah.

Kami dah memudahkan cara nak order. Senang je, pegi kat kedai online kami di:

http://shop.sweethijab.com (Sweet Hijab Shop)

Nota:

  • Kami tidak terima order cara SMS, email, Facebook kerana ia akan merumitkan keadaan. Sebab itu kami beralih ke sistem yang lebih teratur dan sistematik. Harap kami dapat sokongan dari anda!
  • Di http://shop.sweethijab.com (Sweet Hijab Shop), sila pilih tudung/shawl yang berkenan di hati.
  • Sila isikan nama, alamat, nombor telefon in case kami perlu hubungi anda.
  • Kebiasaannya, kami akan hantar barang menggunakan Pos Ekspress atau Pos Laju.
  • Buat masa ini, pelanggan dari Malaysia sahaja dialu-alukan.
  • Pelanggan dari Brunei, Singapura, Indonesia dan lain boleh beli jugak. Tapi kos penghantaran sangat tinggi. Fikir dua kali sebelum beli ya. ^_^
  • Selepas beli, jangan lupa masukkan duit dalam akaun Maybank dan CIMB kami. Nombor akaun akan diberi selepas akan selesai purchase barang.
  • Barang akan dihantar selepas payment diterima.
  • Kalau ada masalah, sila email ke hello@sweethijab.com