Supplier & Pembekal Tudung Instant Syria Lycra Murah

by Sweet Hijab on June 11, 2010

in Borong,Hijab,Tudung,Tudung Lycra,Tudung Syria

Terima kasih atas sokongan anda selama ini. Walaupun kami bermula secara kecil-kecilan, perniagaan kami telah berkembang dengan kadar yang cukup membanggakan.

UPDATE: Buat masa ini, kami tidak lagi menerima permohonan borong kerana terlalu banyak order sehingga tidak terlayan. Kami tidak dapat memberi tarikh sehingga bila belian secara borong akan dibuka semula. Dengan ini, kami membuka peluang kepada anda, pemborong2 di luar sana yang sukar mendapat pembeli, untuk berurusan dengan kami (dengan terma & syarat yang perlu dipersetujui bersama). Harap maklum dan mohon maaf atas emai / mesej yang tidak berbalas.

UPDATE 2: Sila baca cara-cara nak jual tudung di Internet di http://sweethijab.com/3-cara-jual-tudung-internet-blog-facebook-ecommerce/

Masih lagi terkial-kial mencari supplier tudung untuk menambah pendapatan keluarga?

Sila baca posting kami sebelum ini berkaitan borong tudung murah online dan pemborong tudung instant lycra syria.

Selamat berniaga!

Carian dari Google, Yahoo! & Bing:

  • pembekal tudung (832)
  • supplier tudung (822)
  • pemborong tudung murah (486)
  • tudung syria murah (380)
  • tudung hijab (211)
  • radiusite borong (164)
  • pembekal tudung murah (144)
  • pemborong shawl murah (138)
  • borong shawl murah (129)
  • pemborong selendang murah (118)
  • selendang murah (116)
  • selendang murah online (105)
  • pemborong selendang terkini (92)
  • tudung instant syria (67)
  • pembekal shawl murah (58)
  • pembekal selendang murah (57)
  • pembekal tudung syria (57)
  • selendang borong murah (55)
  • pemborong tudung di kuantan (50)
  • pemborong tudung kelantan (46)
  • pembekal selendang (43)
  • tudung instant murah (40)
  • pembekal inner neck murah (37)
  • pembekal tudung di kelantan (35)
  • pembekal tudung termurah (34)
  • tudung instant (32)
  • pemborong tudung lycra murah (31)
  • pemborong tudung kuantan (30)
  • inner neck murah (26)
  • pemborong tudung indonesia (26)
  • pemborong tudung murah di kL (25)
  • pemborong tudung chiffon 2 layer (24)
  • instant syria (23)
  • pembekal tudung terkini (21)
  • supplier tudung radiusite (20)
  • pembekal borong tudung (19)
  • SUPLIER TUDUNG (19)
  • pembekal shawl (17)
  • pemborong tudung syria lycra (16)
  • pembekal tudung radiusite (15)

Related Posts:

  • Koleksi Tudung Muslimah Terkini dan Terbaru 2010
  • Pemborong Tudung Instant Syria dan Lycra untuk Wanita
  • Borong Tudung Murah Online
  • Selendang Chiffon Murah Online

{ 32 comments… read them below or add one }

nur farah June 20, 2010 at 6:44 pm

saya berminat nak beli borong Selendang, Shawl ,Tudung Lycra & Syria…boleh email kan picutre & harga?

nizam June 28, 2010 at 9:54 pm

saya berminat ma borong shawl..tundung lycra n syria…boleh email kan harga dan gambarnya…anyway you ada hantar kebrunei..if boleh berapa charges dia??

safra diyana anuar June 28, 2010 at 10:31 pm

tolong emailkan picture tudung-tudung boleh x?

fara July 15, 2010 at 8:38 pm

assalamualaikum…

Sy berminat nk memborong tdung syria,inner,shawl…

adakah anda ada?
jika ada sila emailkan kepada sy gmbr bserta harga secara borong…

Enon July 21, 2010 at 11:31 am

boleh bagi alamat penuh untuk membuat urusan pembelian / pemborongan tudung-tudung instant ne? kat kl area mana ?

Enon July 21, 2010 at 11:33 am

ples emailkan picture tudung-tudung yang dijual seta harganya sekali.

aisyah July 21, 2010 at 11:53 pm

salam…tlg emailkn pic tudng syria..if sy nk amek brong brp??moq??a.s.a.p..tq~

ryta July 26, 2010 at 1:45 pm

salam….saye nak beli selendang secara borong..,,boleh email pic n harga..

aishah August 12, 2010 at 11:18 am

mail kat saya detail

nina September 3, 2010 at 11:52 am

salam..leh email pic tudung syria. Saya berminat nak beli secara borong..

haslan September 13, 2010 at 8:16 am

salam mesra 1 malaysia.sy dr trg.br nak mula nk bukak kedai tudung.masih lg cr barang2 nk penuhkan kedai.bleh x anta pic tudung terkini dan harga sekali

puspa September 19, 2010 at 3:54 pm

mailkan sy secara detail…gambar dan harga

Miza September 23, 2010 at 10:17 am

Salam
Saya berminat nak borong tudung syria lycra dan tudung instant yang lain contoh ariani dll. Boleh beri gambar dan harga untuk memborong? Saya ingin query dulu sebelum membuat keputusan. I’m a 1st timer in online biz!
TQ

seri indah September 23, 2010 at 3:17 pm

boleh emailkan gambar dan senarai harga tudung/selendang dari yang murah – mhal. im looking 4 suplier. tq

reena October 1, 2010 at 10:24 pm

Salam

Sy berminat nk memborong tdung syria,Lycra, inner,shawl…atau semua jenis yang ada.
sila emailkan kepada sy gmbr bserta harga secara borong…
Tq

fyda October 10, 2010 at 5:39 pm

aku berkenan kat pic tudung2 kat dalam fb u…please let me know the price…ada gak customer aku tanya harga..terutama tudung hijab..

norhanisah bt hasan October 11, 2010 at 9:59 pm

salam…saya berminat membeli tudung secara borong tapi bleh tak e-mailkan gambar2 tudung syiria yg bercorak dan kosong dgn harga borongnye skali terima kasih.

norazidah binti hashim October 12, 2010 at 1:37 pm

mcm mn kalo saya nk abik sume tudung nie secara pukal
coz saya bru b’jinak2 hndk jual tudung…blh email kat sy detail sume tudung2 nie sume..thnks a lot

sue October 30, 2010 at 1:25 pm

saya berminat…bolleh emailkan picture tudung dan harganya setelah ambil borong…tq

LIATUL SHIMA November 17, 2010 at 12:44 pm

assalamualaikum, bole awak emailkan sy gamber beserta harga sekali..

LIATUL SHIMA November 17, 2010 at 12:48 pm

assalamualaikum, bole awak emailkan sy gambar beserta harga sekali..

anna Farhanah November 28, 2010 at 2:33 am

berminat nak borong dari sweethijab. boleh tak anta gambar n price list skali.
nak crk shawl n inner syria murah dan secare pukal.

siti farhana December 14, 2010 at 5:28 pm

boleh hntar gmbar or katalog serta hrga sekali..saya mahu membeli borong

Nadiah December 16, 2010 at 6:22 pm

Salam,saya berminat nak borong dari sweethijab. Boleh xsend gambar shawl+inner dengan harga borongnye sekali. Thanx.

eyta December 20, 2010 at 12:26 am

salam..
berminat nk kadi pemborong boleh x kalu email detail. paling minimum boleh order, boleh campur2 or.. anything info plss email to me..

anna December 26, 2010 at 2:14 pm

tlg 4ward kn price n pic sume stock yg ade..

yusuf January 17, 2011 at 8:46 pm

salam…
sy berminat nak borong syria n shawl…
bleh x emailkan gmbar2 n harga borong skali…
thank

ummu naufal February 12, 2011 at 11:49 am

mintak tlg fward smua harga n pic yang ada scra detail kt saye ye..thanx

sue February 16, 2011 at 11:49 pm

salam..
boleh tak email sy tudung terbaru serta harga sekali…?

ida March 16, 2011 at 11:02 pm

saya berminat nak beli borong tdg syria and lain2. t0l0ng emailkan saya picture, price n detail2 utk beli b0rong.. thank you..

mas March 22, 2011 at 2:08 pm

Asslam..
bole tak email gambar tudung dengan harganya sekali. Saya nak beli secara borong. Saya juga mencari tudung yang dijual oleh radiusite.com.seperti
inner neck cotton, shawl rania, tudung express dan denim jeans.
penghantaran ke spore berapa ya?

mohdradduan March 30, 2011 at 3:06 pm

salam…
sy berminat nak borong syria n shawl…
bleh x emailkan gmbar2 n harga borong skali…
thank

Leave a Comment

Previous post:

Next post: